Svenska

Proud partner and Assosiated Broker of Dominator Yachts

Till vårt sortiment hör allt från relativt lilla Yachten på 64" till den 40 Meter långa superyachten. Samtliga Yachter är specialdesignade och specialbyggda enligt kundens alla önskemål.

 

Med RoniYachts blir Du inte besviken: Vi håller kontakt med Dig. Vi gör allt för att uppfylla Dina önskemål.

Vi erbjuder även resor där Du är mer än välkommen att besöka vårt varv i Italien och se byggandet av Din egen Yacht.

RoniYachts har ett tätt samarbete med de flesta kända designbyråerna runt om i världen. På detta sätt erbjuder vi Dig ett näst intill obegränsat

urval av både design och inredning av Yachten, samt den senasten tekniken.

Vi på RoniYachts tar hänsyn till alla Dina önskemål och krav därav kan vi leverera ett av världens modernaste fartyg till just DIG.

 

 

Välkommen

 

Roni Yachts är ett Europeiskt Yacht företag som är baserat i Sverige men servar klienter och kunder i hela Scandinavien och England. Vi är stolta över att markandsföra Yachter av högsta kvalitet från en världsledande Yacht tillverkare, Dominator Yachts.

 

Dominators Filosofi:

Upplevelsen av att äga en Dominator betyder inte bara om att drömma om frihet, utan också att leva upp till det. Att njuta av den fantastiska skönhet i naturen till fullo, medans ni kryssar till nästa ö. Att observera världen med andra ögon för att sedan se horisonten i sin helhet. MEN viktigast av allt, att erövra en egen plats där allting är som det skall vara.

Follow us on twitter: @roniyachts | Facebook: Roniyachts | Linked in: Roniyachts | Youtube: RoniYachts | Google+: Roniyachts

 

 

RoniYachts 2015© Copyright