Suomi

Proud partner and Assosiated Broker of Dominator Yachts

Näin pystymme täyttämään asiakkaidemme tiukimmatkin laatuvaatimukset.

Laajan valikoimamme pienin huvialus on 64 jalkainen ja suurin taas 40 Metrinen superjahti.

Huvialukset ovat luonnollisesti mittatilaustyönä tehtyjä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Roni Yachtsiin ette pety; Me pidämme yhteyttä teihin. Teemme Kaikkemme täyttääksemme toiveenne.

Järjestämme myös matkoja Italiassa sijaitsevalle telakalle, johon te olette tervetullut seuraamaan oman huvialuksen rakentamista.

RoniYachtsilla on tiivis yhteistyö maailman tunnetuimpien suunnittelutoimistojen kanssa. Tällä tavalla takaamme teille melkein rajoittamattoman muotoilu- ja sisustusvalikoiman sekä

uusimman tekniikan.

Roni Yachtsilla otamme huomioon kaikki toiveenne ja vaatimuksenne ja toimitamme teille näin ollen yhden maailman moderneimmista huvialuksista.

Jahdit rakennetaan ainoastaan tilauksen mukaan. Puhumme kaikki pohjoismaiden kielet , sekä italiaa.

 

 

Tervetuloa

Roni Yachts on Ruotsissa sijaitseva Eurooppalainen Huvialusyritys, Toimimme Skandinaviassa ja Isossa-Britanniassa. Myymme ainoastaan laadukkaita Huvialuksia yhdeltä maailman johtavilta toimittajilta, Dominator Yachts.

 

Dominatorin Filosofia:

Kokemus omistaa Dominatorin, ei tarkoita ainoastaan sitä että haaveillaan vapaudesta, vaan myös että eletään siihen malliin. Nauttikaa luonnon erinnomaisesta kauneudesta samaan aikaisesti kuin risteilette seuraavaalle saarelle. Tarkkailemalla maailmaa eri silmin, jotta nähdään horisontin kokonaisuudessaan. Kuitenkin tärkeintä on, valloittaa oman tilan, jossa kaikki on niin kuin pitääkin.

Follow us on twitter: @roniyachts | Facebook: Roniyachts | Linked in: Roniyachts | Youtube: RoniYachts | Google+: Roniyachts

 

 

RoniYachts 2015© Copyright